lördag 30 augusti 2008

Kräftan08


Det är dags för Kräftan08. Ikväll går ingen säker på marstrand. Det här är första och sista bilden från kvällen trots löften om nakenbilder som gavs i ett svagt ögonblick. Önska oss lycka till.

WBC

Sedan 2001 har La Marzocco sposrat WBC men nu är det slut. Efter test, där tre märken passerade testen så blev det budgivning, Nova Simomelli vann!!! kolla in: www.worldbaristachamionchip.com

Marknad!


Denna härliga dag står vi förutom på vallgatan och i viktoriapassagen även ute på södra larmgatan o serverar kaffe! Per finns på plats mellan 10-16. Kom förbi!

fredag 29 augusti 2008

Aeropress sm 2008

hr. Björklund, matte mattias kom på andra plats i världens första Aeropress SM. Grattisgrattis!

testing testing

det är definitivt höst i luften, så jag antar att det får vara slut på midsomer murders för den här säsongen. I helgen testar vi en ny blandning. Vad är det i den? Ingen vet, bara jag.

torsdag 28 augusti 2008

Tillsammans


Vad får man om man slår ihop en gammal familjeägd jätte, en grym kaffebar som heter te och ett kaxigt microrosteri? Jo, gott samarbete över alla gränser. Löfbergs, T och da Matteo hjälps åt med koppning, rostning och bryggning. Ni får gissa vem som gör vad.

tisdag 26 augusti 2008

Rätt Person

Vi söker lite personal, du behöver inta vara barista, helst inte faktiskt...vi gör dig till Barista. Rätt attityd, personlighet och förmågan att kunna spotta i nävarna o jobba hårt värderas. Hör av dig till matts@damatteo.se eller lina @damatteo.se

tisdag 19 augusti 2008

London, koppning och ett gäng mästare.


Jag var i london med uppdrag att pröva massa kaffe från den nya skörden i centralamerika och afrika. Blev en lång koppningsdag och gott var det, jag kan meddela till intresserade att pärlbönan från Bibi kommer tillbaka.
Jag hade tid även till annat och passade på att hänga med gänget från square mile coffee trevligt värre må jag säga.

tisdag 12 augusti 2008

Höst

Marstrand stängt, underbar respons från våra kunder, hur skall vi komma ur detta till nästa år puh...

Da matteo Totrrefazione, här är det fullt ös nu i Augusti,en ny barista på väg in, nya kunder på väg in på rosteriet, kurser startar, koppningar, Per som rostar o köper in.

da Matteo Victoriapassagen, Mattias o Tony kör på., fullt ös på försäljningen, En ny Barista på väg in här med, vem vet vi snart.

Erika som jobbat till o från hos oss(mest till...) har äntligen, enligt henne, funnit sitt arbete som hon utbildat sig till men försvinner tyvärr till Stockholm, hon är ett kap för en kaffebar som vill ha extrahänder. Tack Erika för denna tid!